torsdag 25 augusti 2011

Bilder del 2 Peace and love artister/band

Gjorde ju ett inlägg i veckan med bilder som ni ännu inte sett. Avslutade i juni och det är där vi fortsätter. Var på Peace and Love detta året också fast nu med ännu fler underbara vänner. Här kommer iaf bilder på alla de artister och band som jag såg med en kort sammanfattning. Bilder från dagarna på campingen kommer i ett annat inlägg.


Nationalteaterns Klang, jubel och jubileumsföreställning, så glad att vi såg dom. Herregud vad bra och roligt det var.



Kings of Leon, hade absolut högra förväntningar men ska inte säga något annat om dom än att dom var grymma för det var dom.




Veronica Maggio, så otroligt bra, kändes jordnära och ödmjuk. Hon tackade flera gånger för att vi var där och såg henne, och hon hade verkligen inte förstått hur stor hon var. Peace and Loves största misstag var att ge henne den näst största scenen, hon hade fyllt den största. Hur många som helst stod utanför avspärrningarna.







Oskar Linnros, bra, skön stämning. Det som sög var att vi stod så jävla långt bak att ljudet inte nådde så bra så fick inte riktigt känslan av att jag var där, men det var jag!




The ark, skulle vilja säga att det var magiskt, tror det var det ola alltså, sån närvaro och scenfarmträdande.



The Sounds, stannade bara 20min för att hinna vidare till petter, de var bra men vilka jävla fan dom har, fan vad folk knuffades och hade sig, så hade aldrig orkat en minut till på deras spelning. Förutom att jag tänkte på alla störande människor så tänkte jag på hur snygga ben sångaren har.


Petter, petter, petter, petter. Min egen man, han vet vad han gör och han gör det så jävla bra.




Teddybears, skulle från en anna spelning och tyckte det var coolt att "ha sett dom", har ingen åsikt.

Mando Diao Acoust hade hoppats på så mycket mer. Men de var bra, det är inte det för det är dom verkligen men tror jag hade tyckt de var bättre om de gjort som de brukar.





Säkert! Blev inge "waaow" reaktion men de var bra.



Daniel Adams-Ray, sjunger bättre på skiva meeen, "gubben i lådan" gjorde hela konserten (typ) Han, men hjälp av bandet, påbörjade låten men adam slutade sjunga efter, 3-5 ord och bandet strax därefter och hela publiken fortsatte med bandet ståendes på scenen som såg över oss, det var en sån otrolig känsla.




Bob Dylan, borde sluta göra konserter och låta folk lyssna på hans skivor.

Miss Li, en sån kvinna. Otroligt bra och skön person.


Jouney. Såg inte mycket men det som vi han se/höra var sjukt jävla bra och stämningen.. herregud

Håkan hellström som hade sista spelningen. Galet hur mycket folk det var.. verkligen sjuk.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar