onsdag 7 november 2012

7 november

25 oktober vaknade och var sjukt jävla bakfull. bakfyllan höll i sig hela dagen fram till kl 01? 02? på natten kanske. Drack därför bara vatten under hela dagen/förfesten men när vi väl kom till barerna gick det inte att håla sig borta från alkoholen längre. På dagen gick vi mest runt och gjorde ingenting, bar tog det lugnt och njöt av bakfyllan. På natten gick vi till club havana och sen till något mer stälel efter det.
När det egentligen var dags att gå hem då allt stängde tyckte vi att det var en jävla bra idé att gå till stranden även denna natten.Sagt och gjort, mina tjejer, grannarna, en holländare och en väktare följde med ner till stranden. Väktaren var med då han ansåg att en av grannarna visst var liiite för full och vill hålla ett öga på honom. Jag och holländaren satt kvar på stranden och pratade lite medan dom andra var i och bada. Väktaren gick runt och lös med sin starka lampa och sa till oss flera gånger att hålla koll på våran full vän, vilket vi såklart gjorde.
Efter ett tag kom en av kompisarna upp och gick iväg en liten bit med holländaren, antog att dom väntade lite längre bort. När väl resten av gänget kom upp och höll på att få på sig kläderna ser vi att det kommer någon på stranden och lyser med en lmpa. Jag börjar ropa på våran polare som gick i väg lite tidigare, antog att hon kom med sim mobil för att hämta oss.
Men när den som håller i lampan närmar sig var det visst hon, det var en polis och snätt bkom honom en till polis, bakom dom följde 2-3 till poliser. Herregud, så jävla rädda vi blev. Dom började lysa på oss och granska oss med deras lickar och gick in i grottan som var på stranden precis bredvid där alla kläderna var. Väktaren och poliserna står och pratar en stund med varandra (på turkiska såklart) och vi fattar ingenting, min kompis vill att vi ska springa därifrån men vi stannar iaf kvar.
Efter en stund börjar poliserna röra sig från stranden och väktaren viftar med handen att vi ska följa med.. det ända som går i huvudet är att det här kommer bli jävligt dyrt, får man inte bada när det är mörkt? Poliserna kommer kunna säga vad som helst för lagar och regler och vi kommer inte ha någon aning om det bara är påhitt eller ej.
En bit ovanför stranden stannar vi iallafall till för att ta på oss skorna, väktaren vill att vi ska skynda oss då detta inte är polisernas område och att dom egentligen ska vara på ett annat ställe nu.
Hur som helst försvinner iaf poliserna och vi står kvar med väktaren ett tag till som säger att det var tur att han var med så vi inte skulle få problem med turkiska poliser. Efter ytterligare ett tag när han "lugnat" oss med att han hjälp oss berättar han glatt att han har en bar som han gjärna vil latt vi besöker.
Wtf? Okej att det är korrupt där men det här känns lite väl långsökt..

kl. 17.07

kl. 22.02

kl. 23.17

kl. 01.52




1 kommentar:

  1. Hahahahahahahhahaaha va de jag som va så full?! trodde de va Linkan ? hahahaha har jag missat något eller.. xD

    SvaraRadera