söndag 18 januari 2009

KYSS MIG SOM EN SLÄGGA

Igår inne på elgiganten när jag skulle kolla om min kamera hade kommit så stod jag där och väntade vid bordet i kanske. 7-10 minuter innan pappa kom och dåå fick jag hjälp.
Sånt blir jag så förbannad på att man inte får hjälp bara för att man inte är vuxen. Det var ändå två stycken som jobbade där som såg mig och bara gick förbi. Sen kom en av dom förbi igen och såg att pappa stod där dååå kommer dom och frågar vad jag vill ha hjälp med. Ska fan inte behöva vara så.

Mitt minnneskort har inte kommit än.. inte så konstigt eftersom det är söndag.

Innan vi skulle äta stod jag i köket så säger jesper att jag ska kolla in i mitt rum så jag vänder mig om och kollar. Då tänds lampan brevid mitt rum (ingen var där). Han frågar om jag såg och ja., det hade jag ju gjort.. sen släcktes den. Jag frågade vad det var som hände men då såg jag att han höll i en "fjärrkontroll" som han kopplat in till tre olika lampor. Så nu kan vi inte tända lamporna som dom ska utan ska istället bara trycka på fjärrkontrollen
Själv tycker jag det var ett ganska onödigt köp med tanke på att det är lågkonjuktur och jag tycker man ska köpa mer nödvändiga saker i sånna lägen. Det är ju inte speciellt svårt att tända och släcka lampor som man ska.
Tror han ska köpa fler så vi har det till alla lampor.. Tycker han kan lägga pengarna på annat eller sätta in dom på banken och få ränta på dom. Okej nu vet jag ju inte vad det kostar med kontrollen, kanske är någon billig skit som snart går sönder.

Igår pratade jag med lotta och sa till henne att fixa ett kort till spinning igen så vi kan börja spinning igen. Tror hon ska fixa ett imorgon så ska vi träna på onsdag. Ska bli skönt har fan saknat spinningen.
Idag ska jag och mamma köra ett medel pass på friskis och svettis. Får se hur det går eftersom jag inte tränat kondition på tre veckor eller så.. Kommer nog inte orka hela passet men ska göra så bra jag kan.

I fredags efter gymmet pratade jag lite med en snubbe som jobbar där om hur jag ville få min kropp. Tyvärr gav han mig dom råd jag redan visst, så som jag tränat i ett år utan att märka skillnad. Så nu ska jag köra med tyngre tyngder för han sa att det är lätta att man inte har tillräckligt med tyngd.
Sen när jag och pappa gick därifrån sa han att han kunde hjälpa mig att lägga upp ett schema så jag hinner med träningen mer och hinner med läxorna.
Han sa också att han skulle försöka boka honom jag pratade med som personlig tränare i en timma så han ska hjälpa mig med hur tungt jag ska ha.

Idag kollade jag och pappa på studiebidraget för december. Hade hört att det bara var halva men nej, fan vad glad jag blev att det var hela. Men har fortfarande pengar sen jul så jag klarar mig denna månaden så satte in pengarna på mitt konto så jag får ränta på dom.
Men när vi satte över pengarna såg vi att jag inte fått ränta på några av min pengar... fan vad skumt. Ska kolla det med banken i veckan varför jag inte får någon ränta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar